Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Een nieuw seizoen van It Takes 2 gaat op SBS6 van start en de zender heeft de deelnemers bekend gemaakt. Welke BN'er blijkt een verborgen zangtalent te hebben?

It Takes 2 is een van de grote studioprogramma's die van RTL 4 verhuist naar SBS6. Naast een nieuw presentatieduo, bestaande uit Winston Gerschtanowitz en Gordon, verandert er weinig aan de muziekshow, waarin bekende Nederlanders duetten zingen met drie professionele zangers. Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis zijn dit keer de muziekprofessionals die een team van muzikale BN'ers samenstellen. 

Article continues after the ad

De professionals krijgen alleen een solo-optreden te horen en maken hun keuze op basis van de stem, daarna krijgen ze te zien voor welke bekende Nederlander ze hebben gekozen. De deelnemers van dit jaar zijn: ex-pornoster Bobbi Eden, sportverslaggever Jan Joost van Gangelen, eetgoeroe Rens Kroes, acteur Harry Piekema, actrice Imanuelle Grives, presentatrice Lisa Michels, actrice Loes Haverkort, voller Stefan Jurriens en acteur Pim Muda.

It Takes 2 is vanaf 16 maart te zien op SBS6.

More content below the advertising