Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Wij houden van Anouk. De zangeres neemt geen blad voor de mond en zegt precies waar het op staat. We hebben de leukste, brutaalste en hardste uitspraken van The Voice-coach op een rijtje gezet.

Idioot volk

We knallen er meteen in met een keiharde sneer aan iedereen die wel eens zijn stem uitbracht tijdens de liveshows vorig seizoen. Het moment dat Kimberly eruit vloog, was voor Anouk de druppel die de emmer deed overlopen. "Dat gaat er mis wanneer wij niet meer mogen stemmen en cijfers mogen geven. Het is een idioot volk. They don’t know!"

Article continues after the ad

Anouk wil niet kiezen

Zo’n miljoenenshow als The Voice of Holland valt of staat natuurlijk bij strakke regels. Maar dan ken je Anouk nog niet. Ze vond twee van haar kandidaten in The Battles gewoon niet goed genoeg. Ze moest er een kiezen, maar… daar had Anouk totaal geen zin in.

Triple knockout

Anouk deelde vorig seizoen in The Knockouts even drie rechtse hoeken uit aan Sanne’s kandidaten Richelle, Kira en David. Vooral Kira kreeg een verbale vuistslag recht in het gezicht. "Je hoort hier niet thuis. Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken en die zingen tien keer beter dan jij."

Anouk over Trijntje

Even een uitstapje, want ook buiten The Voice steekt Anouk haar mening niet onder stoelen of banken. Kijk maar, hier in RTL Late Night, waar ze haar heldere mening geeft over de Songfestivaljurk van Trijntje Oosterhuis, die volgens haar wel erg weinig aan de verbeelding overhield. Houd je vast, Duncan Laurence. Dit jaar ben jij aan de beurt

Anouk over de ideale man

Anouk shockeerde in 2015 het over het algemeen keurige publiek in Linda’s Zomerweek door goudeerlijk te zeggen wat ze verwacht van een man en ook al is ze volgens haar vrienden veeleisend, ze lijkt vooral één hele 'grote' eis te hebben. 

More content below the advertising