Met onder andere het commentaar op Trijntjes jurk
Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Wij houden van Anouk. De zangeres neemt geen blad voor de mond en zegt precies waar het op staat. We hebben de leukste, brutaalste en hardste uitspraken van The Voice-coach op een rijtje gezet.

Idioot volk

We knallen er meteen in met een keiharde sneer aan iedereen die wel eens zijn stem uitbracht tijdens de liveshows vorig seizoen. Het moment dat Kimberly eruit vloog, was voor Anouk de druppel die de emmer deed overlopen. "Dat gaat er mis wanneer wij niet meer mogen stemmen en cijfers mogen geven. Het is een idioot volk. They don’t know!"

More content below the advertising

Anouk wil niet kiezen

Zo’n miljoenenshow als The Voice of Holland valt of staat natuurlijk bij strakke regels. Maar dan ken je Anouk nog niet. Ze vond twee van haar kandidaten in The Battles gewoon niet goed genoeg. Ze moest er een kiezen, maar… daar had Anouk totaal geen zin in.

Triple knockout

Anouk deelde vorig seizoen in The Knockouts even drie rechtse hoeken uit aan Sanne’s kandidaten Richelle, Kira en David. Vooral Kira kreeg een verbale vuistslag recht in het gezicht. "Je hoort hier niet thuis. Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken en die zingen tien keer beter dan jij."

Anouk over Trijntje

Even een uitstapje, want ook buiten The Voice steekt Anouk haar mening niet onder stoelen of banken. Kijk maar, hier in RTL Late Night, waar ze haar heldere mening geeft over de Songfestivaljurk van Trijntje Oosterhuis, die volgens haar wel erg weinig aan de verbeelding overhield. Houd je vast, Duncan Laurence. Dit jaar ben jij aan de beurt

Anouk over de ideale man

Anouk shockeerde in 2015 het over het algemeen keurige publiek in Linda’s Zomerweek door goudeerlijk te zeggen wat ze verwacht van een man en ook al is ze volgens haar vrienden veeleisend, ze lijkt vooral één hele 'grote' eis te hebben. 

More content below the advertising

Het was een kwestie van tijd voordat Netflix zou stoppen met The Punisher en Jessica Jones, maar nu is de kogel dan echt door de kerk.

De samenwerking tussen Netflix en Marvel begon in 2015 met de ijzersterke misdaadserie Daredevil, gevolgd door Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. De helden kwamen daarna samen in The Defenders en na het tweede seizoen van Daredevil kreeg ook The Punisher zijn eigen serie. Ondanks het succes van deze Originals heeft Netflix ze nu allemaal gecancelled. 

Luke Cage en Iron Fist, twee van de minst populaire series, werden als eerste stopgezet en toen Daredevil volgde, was het duidelijk dat Netflix ging stoppen me alle Marvel-series. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat The Punisher en Jessica Jones er geen nieuw afleveringen meer bij krijgen. Het derde seizoen van Jessica Jones hebben we nog wel tegoed en zal later dit jaar op Netflix verschijnen. 

Het stopzetten van deze succesvolle Netflix Originals heeft te maken met de nieuwe streamingdienst Disney+. Marvel is namelijk onderdeel van Disney en alle films en nieuwe superheldenseries moeten uiteindelijk op Disney+ te zien zijn. 

More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.