Source
Foto: Laura Oldenbroek

De TV Kantine is dit seizoen leuker dan ooit en dat is grotendeels te danken aan Elise Schaap. Wij zetten haar beste imitaties op een rijtje.

Maan

Het liedje Blijf bij mij van Ronnie Flex en Maan werd niet gespaard door de TV Kantine. Vooral het gebrek aan tekst voor Maan werd op de hak genomen door Elise Schaap, die niet eens een hele grote metamorfose hoefde te ondergaan om te lijken op de zangeres. 

Het origineel zie je hier.

Sylvie Meis

Elise heeft niet veel tekst nodig om een BN'er na te doen Al giechelend zet ze een geniale persiflage neer van Sylvie Meis in Linda's Zomerweek.

 

Nikkie Plessen

Van het ene modepopje naar de andere. In tegenstelling tot Sylvie heeft Nikkie Plessen meer dan genoeg om te vertellen, al is dat wel veel blablabla chocoladevla. Dit is een van die imitaties waarbij je twee keer moet kijken om te zien of het toch niet de echte Nikkie is. 

 

Olcay Gulsen

Onze persoonlijke favoriet is zonder twijfel Olcay Gulsen. Carlo Boszhard zet een hele goede Twan Huys neer, maar verbleekt naast Elise's sterinterviewer Olcay, die tot in de kleinste details wordt nagedaan. 

 

Lady Gaga

Als je nog twijfelde aan haar kwaliteiten als kameleon, dan zal deze treffende imitatie van Lady Gaga je overtuigen dat Elise Schaap de koningin van de typetjes is. 

 

Davina Michelle

En een boodschap van Elise Schaap zelf.

De TV Kantine zie je iedere zaterdag om 22:00 uur op RTL 4. De afleveringen zijn terug te kijken op RTL XL.

Article continues after the ad
More content below the advertising