Hoe lang kun je doorgaan als ballerina? Die vraag wordt steeds prangender voor 39-jarige Igone de Jongh, die er alles voor doet om aan de top te blijven.

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen staat ballerina Igone de Jongh centraal. Geen verrassende keuze, aangezien de prima ballerina al jaren aan de top staat van de danswereld. Daarnaast is ze vanaf 2015 te zien als jurylid van Dance, Dance, Dance, kreeg ze in 2016 de Gouden Zwaan voor haar bijdrage aan de Nederlandse dans én danst ze momenteel haar voeten kapot in de klassieker La Dame aux Camélias

Presentator Cornald Maas volgt de eerste soliste tijdens haar voorbereidingen voor deze klassieker, die wordt opgevoerd door Het Nationale Ballet. Dansen op topniveau blijkt niet altijd leuk, vooral niet als je aan de top wil blijven staan. Dan heeft Igone ook nog een relatie met acteur Thijs Römer, die ook de nodige aandacht opeist. Hoe combineert de danseres dit? Is het überhaupt te combineren?

Volle Zalen is vanavond te zien om 20.25 uur op NPO 2

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.