Chateau Meiland kerst

SBS6 heeft een vroeg kerstcadeautje voor de kijkers! Chateau Meiland keert terug met een aantal extra afleveringen voor de feestdagen.

Het is nog steeds niet bekend of er een derde seizoen van Chateau Meiland aankomt, maar we hoeven Martien, Maxime en Erica niet lang te missen. In de aanloop naar Kerstmis brengen de Meilandjes ons al in de stemming met Kerst op Chateau Meiland. In deze nieuwe afleveringen zien we hoe het gezin zich voorbereidt op een groot kerstdiner met familie en vrienden.

Sprookjesachtig

Voor het grote feest moet het kasteel wel eerst omgetoverd worden tot een sprookjesachtig paleis en dat blijkt nog een hele klus te zijn. Daarnaast moet er ook voor de gasten worden gezorgd en is het te hopen dat het chateau dit jaar wél klaar is voor de koude dagen. Tussen alle drukte door heeft Maxime de tijd gevonden om Claire te laten dopen, iets wat erg belangrijk was voor haar.

Speciale aflevering

Als je na deze extra afleveringen nog steeds geen genoeg hebt van het hysterische gezin, dan is er op maandag 30 december ook de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland. In deze aflevering delen bekende Nederlanders hun favoriete momenten uit het programma, waaronder de autoritjes en de wenkbrauw avond.

Article continues after the ad

Kerst op Chateau Meiland zie je maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en dinsdag 24 december op SBS6 om 20:30 uur, met uitzondering van 17 december. Deze aflevering begint om 21.30 uur

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland zie je maandag 30 december op SBS6 om 20:30 uur.

More content below the advertising