Chateau Meiland ontpopte zich de afgelopen weken tot een regelrecht kijkcijferkanon voor SBS 6. Maar ook met de Meilandjes zelf gaat het goed: hun Chateau zit helemaal volgeboekt!

‘Wat goeeeeeed!’ zou Martien eruit flappen. Erica en haar man melden op hun website dat ze voor dit jaar al helemaal zijn volgeboekt. Dat komt goed uit voor dat onlangs aangekondigde tweede seizoen van Chateau Meiland!

Article continues after the ad


Chateau Marillaux

Vaste kijkers weten dat het allemaal niet zonder slag of stoot ging. Bij Martien hoorde je elke aflevering minstens tien keer: 'Wat een gezeik weer'. Al met al - en na honderden uren puffen, hard werken en wijntjes drinken - staat Chateau Marillaux er toch maar mooi. Het ging voor Martien, Erica, dochter Maxime en huisvriendin Caroline niet van een leien dakje: ze moesten zelfs de naam van het chateau veranderen.   


Chateau Meiland scoort goed

SBS6 wrijft vast in zijn handjes met zulke goede kijkcijfers. Ook gisteren weer: Chateau Meiland behaalde topcijfers. 878.000 kijkers zagen hoe Beynacs burgemeester het lintje van Chateau Marillaux mocht doorknippen. Toch wel vrij bijzonder voor SBS6, zulke hoge aantallen!
 


Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 te zien op SBS6.  

More content below the advertising