Source
Foto: Nick van Ormondt

Het format van Chantal komt slapen ligt bij Talpa en dus komt ze in haar nieuwe programma Chantal's Pyjama Party niet logeren bij BN'ers, maar viert ze een feestje.

De zeven bekende Nederlanders die meededen aan Chantal's Pyjama Party hebben tijdens het logeerpartijtje met Chantal Janzen geen oog dichtgedaan. Ze gingen ervan uit dat Chantal alleen maar kwam slapen, maar werden verrast met een chaotisch feestje. Zo eindigde Famke Louise in een K3-regenboogjurkje, kreeg Gerard Joling een fanfare op bezoek, waagde Corry Konings een dansje en veranderde de nacht voor Anna Nooshin in een nachtmerrie. 

Article continues after the ad

Naar bed met Chantal

Het feest blijft niet beperkt tot de slaapkamers van bekende Nederlanders. Ook als je nog nooit met je snuit op televisie bent geweest, krijg je de kans om een feestelijk logeerpartijtje te beleven met Chantal. Het nieuwe programma wordt namelijk afgesloten met een groot feest in de Ziggo Dome op 15 en 16 november

Tickets

De tickets voor de grootste pyjama party van Nederland kun je kopen via Veronica Magazine en je krijgt er dan ook nog eens drie maanden lang een gratis tijdschrift bij. De dresscode voor het feest is slaapkleding en als je nog geen pyjama hebt, kun je die kopen via de website van Chantal. Een deel van de opbrengst gaat ook nog eens naar het goede doel. 

 

More content below the advertising