Source
Foto: Nick van Ormondt

Na het vertrek van Linda de Mol en Wendy van Dijk is Chantal Janzen nu het gezicht van RTL 4 en zij is klaar om deze rol op zich te nemen. 

Jarenlang was Linda de Mol de grootste presentatrice van RTL 4, maar nu zij is verhuisd naar Talpa, is Chantal Janzen de leading lady van de omroep. In Veronica Magazine reageert Chantal op deze titel. "Het is helemaal niet verkeerd om zo genoemd te worden, maar ik ervaar geen druk omdat anderen zijn weggegaan. Ik voel me niet alleen. Zeker nu iemand als Caroline Tensen bij RTL zit. Ik vind haar geweldig."

Hacker

Niet iedereen lijkt gek te zijn op Chantal Janzen. Tijdens de eerste aflevering van Dancing with the Stars werden een aantal gemene Tweets online gezet, met opmerkingen over het uiterlijk van Janzen, en deze berichten werden geliked door niemand minder dan Wendy van Dijk! Dat zou volgens Wendy het werk zijn van een hacker of een derde partij die haar inloggegevens had. Chantal reageerde er nuchter op met een grappige reactie op Instagram, waarin ze ontkent een facelift te hebben gehad. 

Article continues after the ad

De likes van Wendy

De hatelijke reacties, en de likes van Wendy, doen Chantal niet zo veel. "Ik denk dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moet nemen en ook moet incasseren. Dat geldt voor mij als publiek figuur. Ik kom ongevraagd de beeldbuis op. Mensen moeten kunnen roepen wat ze willen. Dat is inherent aan ons vak. Daar heb ik nooit zoveel last van."

Gunfactor

Chantal Janzen vindt het belangrijk om een tegengeluid te bieden en collega's te steunen met haar eigen platform &C. "De mensen boven mij hebben mij ook altijd geholpen. Ik heb niet voor niets een talent foundation opgericht en Geraldine Kemper bij &C binnengehaald. Als je het een ander niet gunt dan komt het volgens mij als een boemerang bij je terug. Dat kun je onzin vinden, maar ik geloof daarin. Volgens mij kost het heel veel energie om niet leuk te vinden of te haten."

Het complete interview met Chantal Janzen, waarin ze onder andere haar mening geeft over plastische chirurgie, staat in Veronica Magazine, nummer 38.

Feest met Chantal

Chantal Janzen is iedere zaterdagavond te zien met Dancing With the Stars om 20:00 uur op RTL 4. En iedere donderdagavond met Chantal's Pyjama Party om 20:30 uur op RTL 4.

Als je aanwezig wilt zijn bij Chantal's Pyjama Party in de Ziggo Dome, dan kun je via Veronica Magazine de tickets kopen. 

More content below the advertising