Chantal Janzen heeft laten weten dat er niet één maar twee shows komen van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome. 

Chantals Pyjama Party is de nieuwe versie van Chantal blijft slapen en dit nieuwe programma wordt afgesloten met een gelijknamig evenement in de Ziggo Dome. Dat is nu al zo een groot succes dat er een tweede show van Chantals Pyjama Party is aangekondigd, met extra gasten Glennis Grace, Corry Konings en Peter Jan Rens, die voor de gelegenheid zijn Meneer Cactus-pyjama weer aantrekt. 

Naar bed met Chantal

Tijdens de show in de Ziggo Dome duikt Chantal met bekende Nederlanders, zoals Victor Mids, Wibi Soerjadi en Famke Louise, het bed in en haalt ze herinneringen op aan logeerpartijtjes. Ze dromen ook over ultieme slaapfeestjes en co-host Tijl Beckand helpt mee om die feestdromen uit te laten komen. 

Pyjamaparty

Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren." Chantals Pyjama Party vindt plaats op 15 en 16 november. De tickets kun je kopen op de website en via Veronica Magazine.

Article continues after the ad
More content below the advertising