Chantal Janzen is druk bezig met het uitbreiden van haar tijdschrift en on-line platform &C. Ze wordt daar nu een handje bij geholpen door Geraldine Kemper. 

Op de cover van &C wordt Chantal Janzen dit keer vergezeld door Geraldine Kemper en het blijft niet bij deze ene keer. Een jaar lang zal de BNNVARA-presentatrice te zien zijn in het tijdschrift en op de website. In een speciale video voor het komende nummer, met als thema Fitgirl, vertellen Chantal en Geraldine over hun samenwerking. 

More content below the advertising

De nieuwe &C staat in het teken van fit en vet, met als grote vraag: hoe combineer je sporten met lekker eten? Geraldine was een lange tijd ook een echte fitgirl en praat met Chantal over haar sportieve achtergrond en gezonde eetlust. 

De eerste editie met Geraldine Kemper in haar functie als 'editor-at-large' ligt vanaf morgen in de winkel.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.