Jenga staat niet bepaald bekend als het meest sexy spelletje ter wereld. Maar Magic Mike-ster Channing Tatum weet zelfs aan dit behendigheidsspel een spannende draai te geven!

Channing Tatum is niet alleen een getalenteerde acteur, danser en stripper, hij is ook nog eens een fanatieke Jenga-speler! Toen de Magic Mike-ster werd uitgedaagd door Jessie J, zijn nieuwe vriendin (sorry, dames), hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Om het extra spannend te maken, moest de verliezer van het duel een gênante foto van zichzelf op Instagram plaatsen. Tot zijn grote schrik, en ons plezier, bleek de Britse zangeres een vastere hand te hebben dan haar geliefde...

Article continues after the ad

En zo kan het gebeuren dat Channing Tatum poedelnaakt op Instagram verscheen. Alleen zijn strategisch geplaatste handen zorgen ervoor dat de adonis geen Insta-ban aan zijn broek krijgt. Niet verrassend viel het pikante plaatje wel in de smaak bij zijn talloze aanbidders. Jessie J werd door de fans van de Hollywood-ster dan ook uitvoerig bedankt voor haar inspanningen!

More content below the advertising