Britt Dekker is deze week de covergirl van Veronica Magazine en geeft haar mening over het komende televisieseizoen. De kersverse presentatrice van Zappsport neemt geen blad voor de mond en vertelt ons over haar ervaringen met het boerenleven, waarom The Voice Senior haar heel deprimerend lijkt en hoe het komt dat ze niks heeft met drones.

 

 

 

Article continues after the ad

Boer Zoekt Vrouw

"Ik had zelf in 2012 verkering met een boer. Hij had een paar honderd melkkoeien en zijn moeder had paardjes, geiten en kippen. Ik vond het heel mooi dat je op een boerderij echt teruggaat naar de basis: zelf je voedsel maken, dieren eten geven. Altijd als ik naar Boer Zoekt Vrouw kijk, komen de warme herinneringen aan die jeugdliefde weer naar boven."

 

The Voice Senior

"Dat lijkt me leuk, omdat ouderen meestal heel schattig zijn. Maar het lijkt me ook heel zielig, want dan breek je op je 75ste eindelijk door en weet je dat je eigenlijk al aan het einde van je leven bent. Dat je denkt: was dit maar twintig jaar eerder gebeurd. Dat lijkt me voor de deelnemers heel deprimerend."

Paleis voor een Prikkie

"Heel veel mensen zijn anti, omdat deelnemers aan hulp-tv zouden worden gebruikt voor de kijkcijfers. Dan denk ik: natúúrlijk worden ze gebruikt voor de kijkcijfers, want anders zouden ze niet op tv komen. Maar stel dat ik word gebruikt in Paleis voor een Prikkie en ik krijg in ruil daarvoor een nieuwe huiskamer. Of ik word gebruikt in Een Dubbeltje op z'n Kant en ik heb daarna mijn financiën op orde. Dan is dat toch winst voor iedereen? In die zin ben ik pro hulp-tv, maar ik heb het zelf wel een beetje gezien. 

Drone Masters

"Er is een keer een drone tegen mijn paard aan gevlogen dus ik heb vrij weinig met drones. Die laat ik aan me voorbijgaan, net zoals de meeste programma's met BN'ers. BN'ers moeten tegenwoordig zo veel: surfen, pottenbakken, in therapie. Als er een programma komt waarin sterren tegen elkaar voetballen, dan wil ik er nog  best aan meedoen. De rest laat ik aan me voorbijgaan." 

En welk nieuwe programma lijkt haar heel erg leuk?

"Golden Boys met André Hazes, een datingshow voor bejaarden. Kijk, jonge mensen hebben mobiele telefoons, datingsites en stapavondjes. Als ouwetje kom je niet zomaar ergens. Hoe wil je dan iemand tegenkomen? Ik denk dat dit superfeelgoedtelevisie wordt."

More content below the advertising