Source
ANP Foto

Britt Dekker was al bekend als realityster, presentatrice, zangeres en dressuurruiter. Binnenkort kan aan dat indrukwekkende cv ook filmster worden toegevoegd!

Dit najaar maakt Britt Dekker haar bioscoopdebuut in Whitestar. Best intimiderend, maar gelukkig staat zij er niet alleen voor. De Purmerendse wordt namelijk bijgestaan door haar droompaard George! Samen hebben zij de hoofdrol bemachtigd in de familiefilm Whitestar. Hierin speelt Britt een ruiter die zich ontfermt over het afgedankte springpaard waaraan de titel zijn naam dankt. Ze halen het beste in elkaar naar boven en al snel veroveren zij de paardensportwereld!

Article continues after the ad

 De rol van het sportieve paardenmeisje is Britt natuurlijk op het lijf geschreven. Ze is dan ook niet alleen als actrice betrokken bij de productie van Whitestar, maar ook als adviseur. Voor de kersverse filmster is het project een droom die uitkomt. “Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!”, aldus Britt. Jamel Aattache, bekend van de romcom Zwaar Verliefd, tekende voor de regie van deze familiefilm.

Whitestar zal vanaf oktober dit jaar in de bioscopen draaien.

More content below the advertising