Bridget Maasland op een piano in Veronica Magazine
Source
Foto: Feriet Tunc

Nu de relatie met André Hazes voorbij is, richt Bridget Maasland zich weer op de toekomst. "De storm is een beetje gaan liggen en nu gaan we weer met volle kracht vooruit."

Amper een paar dagen nadat haar relatie op de klippen liep, stond Bridget Maasland alweer voor de camera voor een fotoshoot in Veronica Magazine. En ook al had ze liefdesverdriet, ze dacht er geen moment over na om af te zeggen. "Zeker niet. Geen twijfel over. Ik hou van mijn werk hè, dus het geeft me ook veel energie om ermee bezig te zijn."

Social media

De afgelopen maanden domineerde het liefdesleven van Bridget de roddelbladen en iedereen had wel een mening over haar kortstondige relatie met de 26-jarige André Hazes. Vooral de reacties op social media gingen erg ver. "Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en ik vind het ook heel ernstig."

Kinderachtig

Omdat ze zelf voor RTL Boulevard werkt en regelmatig vertelt over het liefdesleven van anderen kreeg ze het verwijt dat ze niet moest klagen. "Ik vind dat heel kinderachtig om te zeggen. Mensen zeiden ook: je gebruikt toch zelf ook Instagram? Dat doen we toch allemaal? Waarom zou ik opeens niet meer op Instagram mogen zitten? Ik vind vooral niet dat iedereen maar gevrijwaard is om zomaar allerlei verhalen de wereld in te helpen en nare dingen te schrijven."

Article continues after the ad

De storm

Ze heeft de relatie met André achter zich gelaten en richt zich nu op de toekomst. "Het gaat goed met me. En ik voel me ook wel zo. De storm is een beetje gaan liggen en nu gaan we weer met volle kracht vooruit. Ik focus me op andere dingen. Op mijn nieuwe programma Hotter Than My Daughter dat nu te zien is. Ik moest wat hoofdstukken afsluiten en weer door."

Bridget Maasland is iedere maandag te zien als presentatrice van Hotter Than My Daughter om 20:30 uur op RTL 5.

Het complete interview met Bridget Maasland staat in Veronica Magazine nummer 12. 

 

 

More content below the advertising