Het nieuwe RTL Late Night was niet het succes dat het moest zijn en RTL 4 heeft besloten om per direct te stoppen met de talkshow. 

Humberto Tan moest plaatsmaken voor Twan Huys omdat de kijkcijfers niet goed genoeg waren, maar Twan deed het niet veel beter dan Tan. Het was dus een kwestie van tijd voordat RTL Late Night met Twan Huys ook van de buis werd gehaald. Dat is nu officieel bekend gemaakt, maar toch zijn we wel verrast, want de laatste aflevering... is vanavond!

Half elf

Vanaf morgenavond worden om half elf nieuwe afleveringen uitgezonden van Een nieuw leven in de zon. In april start De zwakste schakel en daarna worden verschillende nieuwe programma's getoond. RTL CEO Sven Sauvé zegt daarover: "We stoppen met RTL Late Night, maar we houden vast aan het half elf tijdslot. Deze zomer brengen we verschillende nieuwe programma’s die de kijker het gevoel van de dag meegeven. Na de zomer komen we met een nieuw programma dat de late avond van RTL 4 gaat vormgeven."

Avontuur

Twan Huys geeft, zoals verwacht, aan dat hij het erg jammer vindt dat de talkshow stopt. "Met veel enthousiasme en energie ben ik samen met RTL in september 2018 begonnen aan een nieuw en groot avontuur. Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken. Ik vind het heel jammer dat er nu een einde komt aan RTL Late Night en ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet."

Article continues after the ad

De allerlaatste uitzending van RTL Late Night met Twan Huys is vanavond te zien om 22:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising