Queen-musical We will rock you

De spectaculaire Queen-musical We Will Rock You komt naar Nederland en als je de kaartjes via ons koopt, krijg je ook nog eens korting!

De rockmusical We Will Rock You, met meer dan twintig hits van Queen, is wereldwijd een groot succes en komt dit najaar ook naar Nederland toe! Het verhaal speelt zich af in een toekomst waar muziek op echte instrumenten is verboden, maar een groepje jongeren komt in opstand en rockt er op los met muziek van de legendarische band Queen.

More content below the advertising

Superster Anastacia als Killer Queen

Alsof de muziek van Queen nog niet voldoende reden is om direct een kaartje te kopen, is er ook nog een hoofdrol weggelegd voor de Amerikaanse superster Anastacia. Zij speelt de schurk Killer Queen! Je krijgt dus niet alleen een spectaculaire musical te zien, maar ook nog eens een live optreden van deze wereldberoemde zangeres. 

Tickets en tijden

De Queen-musical We Will Rock You wordt uitgevoerd door de Engelstalige cast en is daarom maar heel even in Nederland te zien. Boek dus snel je kaarten via Veronica Magazine en ontvang tot € 15,- korting per kaart!

28 t/m 30 november 2019 try-outs – Schouwburg, Hengelo.
5 t/m 8 december 2019 – AFAS LIVE, Amsterdam
13 december 2019 t/m 5 januari 2020 – World Forum Theater, Den Haag.