Bobbi Eden met zoontje Brandon
Source
Foto: Sander Boer

Hoe sleept bekend Nederland zich door de quarantaineperiode heen? Deze keer: Bobbi Eden, die het probeert te zien als quality time met het gezin.

“Mark gaat eens in de zoveel tijd even de deur uit om boodschappen te doen, maar ons zoontje Brandon en ik zijn echt aan huis gekluisterd. Ik wil niet dat iemand van ons besmet raakt, dus we zien niemand en we komen nergens. Dat gaat eigenlijk heel goed. De afgelopen maanden ben ik voor mijn TLC-programma Bevallen met Bobbi veel weggeweest, dus ik vind het hartstikke lekker om veel thuis te zijn."

Lekker sporten

"We doen ook veel met z’n drietjes. Boekjes voorlezen, een rondje steppen rondom het huis, met z’n allen de was opvouwen. Dat kan Brandon nog niet zo goed, dus je doet eigenlijk dubbel werk, maar hij is weer even lekker bezig. Gisteren pakte hij ineens een stoeltje toen Olga Commandeur met Nederland in Beweging op tv was en zei tegen mij: ‘Kom mama, lekker sporten!’ Dat is toch prachtig?"

Quality Time

"Het is een rare tijd met veel onzekerheden, maar ik probeer het ook een beetje te zien als quality-time met het gezin. We leven in 2020, je kunt thuis zo veel dingen doen. Als ik hoor dat mensen zich toch vervelen, vind ik dat ongelofelijk. Maak er met z’n allen het beste van, dat doen wij ook. 

Article continues after the ad

Het complete interview met Bobbi Eden staat in Veronica Magazine nummer 16.

More content below the advertising