Wie ziet er straks sterretjes?

Het kan niet gek genoeg zijn of BN'ers doen het voor de camera. Voor het programma Boxing Stars gaan de sterren met elkaar op de vuist. 

We hebben bekende Nederlanders zien dansen, duiken, daten, fotograferen en drones zien besturen, maar juist wanneer je denkt dat je alles hebt gehad, stappen ze de boksring in om een potje te knokken. Zestien mannen en acht vrouwen doen in het nieuwe programma Boxing Stars mee aan een bokstoernooi. Ze worden klaargestoomd door onder andere bokslegendes Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten. 

Om te voorkomen dat de BN'ers wild in het rond gaan meppen wordt er nauw samengewerkt met de Nederlandse boksbond. De deelnemers worden verdeeld in drie klassen. Bij mannen lichtgewicht gaan onder andere Dan Karaty en Michael Boogerd op de vuist. Bij de zwaargewichten nemen Rick Brandsteder en Danny Froger het op tegen onder meer Taeke Taekema en Juvat Westendorp. En bij de vrouwen zien we vlogger Laura Ponticorvo en actrice Saar Koningsberger het uitvechten.

De boksers nemen het tegen elkaar op in drie rondes van anderhalve minuut en wie verliest, ligt uit de competitie. Om het nog wat spannender te maken, worden de wedstrijden live uitgezonden. 

Boxing Stars is vanaf 31 oktober wekelijks te zien om 20:30 uur op RTL 5

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.