Het kan niet gek genoeg zijn of BN'ers doen het voor de camera. Voor het programma Boxing Stars gaan de sterren met elkaar op de vuist. 

We hebben bekende Nederlanders zien dansen, duiken, daten, fotograferen en drones zien besturen, maar juist wanneer je denkt dat je alles hebt gehad, stappen ze de boksring in om een potje te knokken. Zestien mannen en acht vrouwen doen in het nieuwe programma Boxing Stars mee aan een bokstoernooi. Ze worden klaargestoomd door onder andere bokslegendes Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten. 

Om te voorkomen dat de BN'ers wild in het rond gaan meppen wordt er nauw samengewerkt met de Nederlandse boksbond. De deelnemers worden verdeeld in drie klassen. Bij mannen lichtgewicht gaan onder andere Dan Karaty en Michael Boogerd op de vuist. Bij de zwaargewichten nemen Rick Brandsteder en Danny Froger het op tegen onder meer Taeke Taekema en Juvat Westendorp. En bij de vrouwen zien we vlogger Laura Ponticorvo en actrice Saar Koningsberger het uitvechten.

De boksers nemen het tegen elkaar op in drie rondes van anderhalve minuut en wie verliest, ligt uit de competitie. Om het nog wat spannender te maken, worden de wedstrijden live uitgezonden. 

Article continues after the ad

Boxing Stars is vanaf 31 oktober wekelijks te zien om 20:30 uur op RTL 5

More content below the advertising