Toen de eerste foto van Ben Affleck's tatoeage opdook, zei de acteur dat het voor een filmrol was, maar hij heeft nu eindelijk erkend dat de kleurrijke feniks op zijn rug wel echt is.

In 2016 maakte een paparazzi-fotograaf foto's van Ben Affleck tijdens zijn vakantie op Hawaii. Wat direct opviel was een gigantische rugtatoeage van een kleurrijke feniks die uit zijn bilnaad weg lijkt te vliegen. De reacties daarop waren niet mals en toen Ben daarover werd gevraagd, ontkende hij dat het een echte tatoeage was. Het zou een tijdelijk plakplaatje zijn voor een film waar hij aan werkte. 

Article continues after the ad

Ellen

Om de actiefilm Triple Frontier te promoten, ging Affleck langs bij de talkshow van Ellen Degeneres en tijdens dit gesprek kwamen er allerlei onderwerpen aan bod. De acteur sprak eerlijk over zijn verslaving en dat het nu beter met hem gaat, hij was vol lof over Triple Frontier en de samenwerking met Netflix, en hij sprak voor het eerst over zijn rugtatoeage en erkende eindelijk dat het ding echt is. 

Volgens Ben heeft de tatoeage een belangrijke betekenis voor hem en wat de rest van de wereld ook mag vinden, hij vindt de feniks zelf wél heel mooi. 

Triple Frontier staat nu op Netflix.

More content below the advertising