Jungle Expedition in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is weer open! Het familiepretpark pakt groots uit met de vernieuwde attractie Jungle Expedition

Roger Hellendoorn heeft samen met zijn trouwe vriend Geelsnavel al veel spannende avonturen beleefd, maar dit keer kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Tijdens de zoektocht naar een schat raakte het duo vermist. In de interactieve attractie Jungle Expedition ga jij met het hele gezin op zoek naar de twee helden door verborgen hints te zoeken en mysteries op te lossen. 

Meer dan 30 attracties

Heb je Roger en Geelsnavel gevonden? Dan heeft Avonturenpark Hellendoorn nog meer dan 30 andere attracties om te ontdekken. Zoals Wild Waterval, de eerste boomstamattractie van Nederland, en Sungai Kalimantan, de langste wildwaterbaan van heel het land. Daarnaast heeft het familiepretpark een Piratengebied, waar je Fort KnalKruit vindt, en Dreumesland voor de allerkleinsten. In dit gedeelte van het park vind je de nieuwe attractie Baba's Ruimtereis

Een ontspannen dagje uit

Naast deze attracties heeft Hellendoorn ook nog eens drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, een outdoor Slidepark met elf waterglijbanen en leuke shows waar je gratis naar toe kunt gaan. Door de korte afstanden tussen de attracties, een gemoedelijke sfeer, een rookvrije omgeving en korte wachttijden is het familiepretpark een heerlijk ontspannen dagje uit voor jong en oud. 

Article continues after the ad

 Zinderende Zomeravonden

Avonturenpark Hellendoorn is deze zomer tijdens de Zinderende Zomeravonden tot 's avonds laat geopend. Op 5 augustus en 12 augustus sluit het park pas om 22:00 uur! En voor deze laatste datum kun jij 1 x 4 kaartjes winnen, als je een comment achterlaat op Facebook. 

Tickets

Kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn koop je via de website van het familiepretpark. Op de website kun je makkelijk een kaartje reserveren op de dag die jou het beste uitkomt, of koop een flexticket zonder datum, zodat je in ieder geval al verzekerd bent van een entreebewijs. 

More content below the advertising