Klassieker The Mask (1994) met Jim Carrey is wel toe aan een vervolg. Bedenker Mike Richardson ziet het wel zitten, alleen...

... volgens hem moeten we Jim Carrey (die ook wel bekendstaat als Hollywoods drugsdealer) dan maar afstrepen. Richardson weet al precies wie het magische masker op moet doen, al wil hij nog niet zeggen hoe "ze" heet. Het moet volgens hem dus hoe dan ook een vrouwelijke comédienne zijn. 

Article continues after the ad

Son of Mask

Richardson - die het stripboek The Mask ooit bedacht voor Dark Horse Comics - vindt dat het tijd is voor een reboot van de hele franchise. Oftewel: een frisse start. Dat zou ook een goede manier zijn om de vieze nasmaak die het flopvervolg Son of Mask (2005) achterliet, weg te spoelen.
 


Jim Carrey

The Mask blijft toch wel één van de hoogtepunten uit Jim Carreys grootse carrière. Hij mocht in deze knotsgekke film helemaal losgaan. De verandering van saaie bankmedewerker Stanley Ipkiss naar gestoorde levende cartoon met superkrachten was perfect gedaan.
 


We zijn benieuwd wat de nieuwe gemaskerde superheldin ervan bakt! Het is nog niet bekend óf het project überhaupt doorgaat. We houden je uiteraard op de hoogte! The Mask nog een keer terugzien? Hij staat gewoon op Netflix.
 

More content below the advertising