Nick en Simon nemen het weer op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Er is alleen één klein probleempje: de show heeft nog geen naam! 

In deze nieuwe muzikale spelshow van SBS6 nemen Nick en Simon het op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij herschrijven de duo's bekende hits, verzinnen foute slogans en maken lollige limericks. Dat klinkt als het nieuwe seizoen van Lekker Nederlands, maar dat is vreemd genoeg niet zo. Dit is volgens SBS een compleet nieuwe show! Het amusementsprogramma heeft zelfs nog niet eens een titel.

Bij Talpa zouden ze natuurlijk zelf een naam kunnen verzinnen voor deze show, maar ze hebben het veel te druk met het bedenken van een nieuwe talentenjacht. Daarom mogen de kijkers met een titel komen. Heb je een goed idee? Laat het dan aan John de Mol weten via de website. Wij geven alvast enkele inkoppertjes: Lekkerder Nederlands, Lekker Nederlands Inside, Lekker Hollands en De nieuwe Kim-Lian flop.

Article continues after the ad
More content below the advertising