Na projecten in Amsterdam en Rotterdam gaat Beau van Erven Dorens nu eens buiten de Randstad daklozen helpen voor een nieuw RTL-programma. 

Dat onthult hij vandaag in De Telegraaf. "We maken in Hilversum veel tv vanuit Amsterdam of Rotterdam en hooguit een klein beetje Utrecht", aldus Beau. "Ik wilde dat eens aanpakken."

Article continues after the ad

The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project

Na The Amsterdam Project - Beau's eerste 'daklozenprogramma' - én Het Rotterdam Project, maken nu andere daklozen buiten de Randstad kans om hun leven te verbeteren. Beau werkt al zo'n drie maanden aan zijn nieuwe reeks. Waar die zich precies af gaat spelen, maakt hij nog niet bekend. 


Beau en de Veteranen

Momenteel is de presentator nog te zien met zijn Beau en de Veteranen op RTL 4. Ook dit is weer een emotionele hit bij kijkers. Krijgt Beau het niet te druk (RTL Late Night komt er ook nog aan)? "Ik moet wel selectief zijn: ik kan niet honderdduizend dingen doen. Zelf heb ik al een reeks ideeën over subculturen waar we eigenlijk niets van af weten."
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aanstaande dinsdag de eerste aflevering van ‘Beau en de Veteranen’. Zeer boeiende materie, als je het mij vraagt. Ik heb de afgelopen negen maanden zeven veteranen mogen volgen in hun gevecht met hun post traumatische stress stoornis. Zij hebben dat trauma opgelopen terwijl zij voor Nederland in een oorlogsgebied waren, zoals Irak, Afghanistan, Kosovo, Srebrenica of Libanon. Het heeft me de ogen geopend op het gebied van veteranen, missies en PTSS. Het programma gaat ook over kameraadschap, menselijke veerkracht, vaderlandsliefde, schaamte, trots en dat je brein soms je grootse vijand is. #bedv #rtl4 20:30 (vanaf aanstaande dinsdag 28 mei)

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op


Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe daklozenprogramma van Beau van Erven Dorens op RTL 4 komt. 

More content below the advertising