Source
Beeld: RTL

Gisteren was Beau en de Veteranen voor het eerst te zien op RTL 4. En de eerste aflevering liet maar weinig mensen onberoerd!

In Beau en de Veteranen reist Beau van Erven Dorens mee met getraumatiseerde oorlogsveteranen op een wandeltocht door Noorwegen. De reis moet een therapeutische werking hebben op de veteranen. Zij hebben vaak nog dagelijks last van de gruwelijkheden die zij hebben meegemaakt tijdens hun missies. Hun aangrijpende verhalen maakten zowel indruk op de pers als het publiek. Daarbij werd niet alleen de openheid van de oud-soldaten geroemd, maar ook de no-nonsense presentatie van Beau.

Article continues after the ad

 

Beau en de Veteranen wist 701.000 kijkers aan zich te binden. Daarmee eindigde de eerste aflevering op de twaalfde plek van de best bekeken programma’s van gisteravond. Nog geen kijkcijferkraker dus, maar dankzij mond-tot-mondreclame en de goede publiciteit kan het publiek snel groeien. En terecht! Beau en de Veteranen is een van de meest integere en ontroerende programma’s die er momenteel op de Nederlandse televisie te zien is en verdient alleen daarom al zoveel mogelijk kijkers!

More content below the advertising