Goed nieuws voor de fans van The Big Bang Theory: sinds vandaag zijn bijna alle seizoenen van deze comedyhit beschikbaar op Netflix!

Vorige maand kwam er na twaalf jaar een einde aan The Big Bang Theory. Gelukkig maakt deze comedykraker vandaag een comeback van jewelste. De hitserie staat namelijk bijna in zijn geheel op Netflix. De streaming-gigant zette vandaag niet minder dan elf seizoenen online. Alleen het twaalfde (en laatste) hoofdstuk ontbreekt nog. Maar tot die tijd kunnen fans uitkijken naar meer dan 250 afleveringen!

Article continues after the ad

In The Big Bang Theory volgen we een aantal bevriende nerds. Hun IQ mag dan wel torenhoog zijn, als het op sociale vaardigheden aankomt zijn ze niet bepaald hoogbegaafd. Hun wereld bestaat dan ook vooral uit sciencefictionfilms, strips en… exacte vakken. Maar de vrienden leren al snel dat er meer is in het leven wanneer ze een charmante overbuurvrouw krijgen. Hoofdrolspeler Jim Parsons mocht een Golden Globe in ontvangst nemen voor de rol van übernerd Sheldon Cooper. In 2017 verscheen zelfs een heuse spin-off van deze hitserie, genaamd Young Sheldon!

More content below the advertising