Source
ANP Foto

Komende zomer gaat het nieuwe seizoen van Beste Zangers van start. En we weten al wie er dit jaar mee zullen doen aan dit populaire muziekprogramma!

De AVROTROS maakte onlangs bekend welke artiesten deelnemen aan alweer het twaalfde seizoen van Beste Zangers. De meest in het oog springende naam is Samantha Steenwijk. Deze volkzangeres brak door met haar deelnames aan de talentenjachten Bloed, Zweet en Tranen en The Voice of Holland. Ook operazanger en musicalster Henk Poort zal dit jaar met presentator Jan Smit afreizen naar Ibiza. Maar zij zijn niet de enigen…

Article continues after the ad

 

De line-up bestaat verder uit Floor Jansen, zangeres van de metalband Nightwish, en Emma Heesters. Laatstgenoemde is al een ster op YouTube en haar deelname aan Beste Zangers zou zomaar haar doorbraak kunnen betekenen. Singer-songwriter Ruben Annink en latin zanger Rolf Sanchez maken het feestje compleet. Om alvast in de stemming te komen, zendt AVROTROS op zaterdag 11 mei een speciale Songfestival-editie uit van het muziekprogramma!

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers gaat op zaterdag 24 augustus van start.

More content below the advertising