Zeilt zeilmeisje Laura nog de wereld rond en hoe gaat het nu met de jonge asielzoeker Mauro? Art Rooijakkers zoekt het uit in zijn nieuwe programma Iedereen had het erover.

Zo nu en dan is er een nieuwtje waar echt iedereen het over heeft. Denk aan zeilmeisje Laura, de mus die werd doodgeschoten om Domino Day te redden, het huwelijk tussen Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn, het neergestorte vliegtuig van Turkish Airlines en de jonge Angolese asielzoeker Mauro. Deze verhalen domineerden jaren geleden het nieuws en werden daarna opeens vergeten, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de hoofdrolspelers? Dat zoekt Art Rooijakkers uit.

Article continues after the ad

In zijn nieuwe programma Iedereen had het erover verdiept Art Rooijakkers zich in deze grote nieuwsverhalen. Hij zoekt de mensen over wie het ging en hoort hun kant van het verhaal. De hele uitzending, van 45 minuten, draait om één verhaal en Art gaat echt de diepte in. Hij ontdekt nieuwe feiten en hoort wat voor heftige gevolgen de gebeurtenis had en wat voor absurde wendingen het verhaal heeft genomen. 

Iedereen had het erover is vanaf donderdag 28 maart te zien om 21:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising