Het is geen grap! Op 1 april zien we twee bekende gezichten terug in Goede tijden, slechte tijden en diezelfde week brengt Chantal Janzen een bezoekje aan de soap.

Rikki

Robin Martens had geen zin om GTST te verlaten, maar de schrijvers wisten niet meer wat ze met haar personage Rikki de Jong aanmoesten en lieten Rikki met verloofde Abel en twee kinderen verhuizen naar Rotterdam. Nu keert ze weer eventjes terug. Rik's moeder Maria is namelijk overleden en om haar vader te troosten, komt Rikki op visite. Het blijft echter bij één aflevering op 1 april.

Article continues after the ad

Billy

In diezelfde aflevering keert Billy de Palma terug. Deze keiharde zakenvrouw blijkt namelijk een zwak te hebben voor Ludo en nadat ze eerder ontsnapte uit handen van de politie, kon ze toch niet wegblijven uit Meerdijk. Wat betekent dit voor Ludo? Heeft hij wel zin in een verliefde Billy? En is ze eigenlijk wel te vertrouwen?

Chantal

Rikki en Billy kennen we natuurlijk al, maar we krijgen ook een heel nieuw gezicht te zien. Chantal Janzen heeft voor haar programma Chantal komt werken een rolletje gekregen in de langstlopende soap van Nederland. Sjors en Lana maken kennis met de dominee ter voorbereiding van het aanstaande huwelijk van Sjors en deze dominee wordt gespeeld door Chantal. 

De terugkeer van Billy en Rikki is te zien op maandag 1 april. Chantal Janzen duikt op in de aflevering van donderdag 4 april. De aflevering van Chantal komt werken, waarin je een blik achter de schermen van GTST krijgt, wordt uitgezonden op donderdag 18 april om 20:30 uur op RTL 4

More content below the advertising