Als je het hele weekend in bed hebt lopen grienen om het naderende einde van Andrew Lincoln in The Walking Dead, dan hebben wij goed nieuws voor je! 

Zombie-Rick
De Nederlandse fans moeten nog even geduld hebben tot morgen, maar de Amerikanen hebben gisteravond al afscheid van Rick Grimes genomen in een emotionele aflevering van The Walking Dead. Maar het vaarwel is minder definitief dan gedacht. Andrew Lincoln zal volgens The Hollywood Reporter namelijk opnieuw in de rol van Rick kruipen in drie The Walking Dead-films. Maar gaat het hier om prequels, spin-offs, zombie-Rick of is er toch iets anders aan de hand?

Finale
De mensen die niet willen weten hoe het is afgelopen met Rick, kunnen nu beter stoppen met lezen. Sluit je browser maar, we wachten wel even. Oké, tussen ons gezegd en gezwegen: Rick heeft zijn grote finale overleefd! De films zullen dan ook het verhaal wat er met hem gebeurde ná zijn laatste aflevering. Teleurstellend genoeg zullen de films niet in de bioscoop, maar alleen op televisie worden vertoond. De productie van deze televisiefilms zal volgend jaar van start gaan. Helaas is nog niet bekend wanneer we het eindresultaat kunnen bewonderen.

 

Article continues after the ad
More content below the advertising