Andre Hazes moest kiezen tussen zijn werk of zijn gezin en maakte bijna de verkeerde keuze. Veronica Magazine sprak hem over zijn turbulente jaar.

André Hazes heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. Hij werkte zich kapot en dat koste hem bijna zijn relatie met Monique. Hij schreef er zelfs het nummer Dicht bij Mij over. "Het is geschreven in de tijd dat Moon en ik uit elkaar waren. Ik was ervan overtuigd dat het niet meer goed zou komen tussen ons."

Het werk nam zoveel tijd in beslag dat hij een belangrijke keuze moest maken. "Het werk werd me te veel doordat ik er ineens Golden Boys bij ging doen. Dat heeft me genekt. Thuis had ik ook nog een vrouw en een kind. Toen koos ik ervoor om -de slechtste keuze die je ooit in je leven kunt maken- afstand te nemen van mijn gezin.’’

Hij nam een maand vakantie en de liefde tussen de twee bloeide weer op. Het gezin is weer helemaal gelukkig en André moet ook niet denken aan een andere vrouw. "Ik zou nooit vreemdgaan, want zelf zou ik dat van Moon ook niet accepteren. Dat ga je ook nooit over me te horen krijgen, nooit, nooit, nooit! Daar ben ik niet van."

De 24-jarige zanger is in een korte periode volwassen geworden. "Als ik een papadag heb, hoor ik niet om zes uur 's ochtends thuis te komen. Dat heb ik natuurlijk allemaal geflikt, maar daar leer je van." Dat betekent niet dat hij nu opeens een brave burger is. "Ik gedraag me nu, maar ik heb mij voorgenomen om na Ahoy weer een klein beetje stout te worden. Na mijn shows zuip ik die hele Ahoy leeg!"

André Hazes staat met zijn nieuwe album Anders op 26 en 27 oktober in Ahoy. Nog geen kaarten kunnen krijgen? Klik hier om ze nu te bestellen!

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

- Peter Pannekoek. Peter Pannekoek mocht voor de derde keer een bekende Nederlander op de hak nemen voor het satirische programma The Roast. In navolging van Giel Beelen en Gordon was nu Johnny de Mol aan de beurt.  

- Beau van Erven Dorens. Beau van Erven Dorens heeft het afgelopen jaar 5 daklozen geholpen om uit de put te raken. In zijn programma Het Rotterdam Project is te zien hoe zij weer wat van hun leven weten we maken. 

- Diederik Samsom

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.