Andre Hazes moest kiezen tussen zijn werk of zijn gezin en maakte bijna de verkeerde keuze. Veronica Magazine sprak hem over zijn turbulente jaar.

André Hazes heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. Hij werkte zich kapot en dat koste hem bijna zijn relatie met Monique. Hij schreef er zelfs het nummer Dicht bij Mij over. "Het is geschreven in de tijd dat Moon en ik uit elkaar waren. Ik was ervan overtuigd dat het niet meer goed zou komen tussen ons."

Het werk nam zoveel tijd in beslag dat hij een belangrijke keuze moest maken. "Het werk werd me te veel doordat ik er ineens Golden Boys bij ging doen. Dat heeft me genekt. Thuis had ik ook nog een vrouw en een kind. Toen koos ik ervoor om -de slechtste keuze die je ooit in je leven kunt maken- afstand te nemen van mijn gezin.’’

Hij nam een maand vakantie en de liefde tussen de twee bloeide weer op. Het gezin is weer helemaal gelukkig en André moet ook niet denken aan een andere vrouw. "Ik zou nooit vreemdgaan, want zelf zou ik dat van Moon ook niet accepteren. Dat ga je ook nooit over me te horen krijgen, nooit, nooit, nooit! Daar ben ik niet van."

Article continues after the ad

De 24-jarige zanger is in een korte periode volwassen geworden. "Als ik een papadag heb, hoor ik niet om zes uur 's ochtends thuis te komen. Dat heb ik natuurlijk allemaal geflikt, maar daar leer je van." Dat betekent niet dat hij nu opeens een brave burger is. "Ik gedraag me nu, maar ik heb mij voorgenomen om na Ahoy weer een klein beetje stout te worden. Na mijn shows zuip ik die hele Ahoy leeg!"

André Hazes staat met zijn nieuwe album Anders op 26 en 27 oktober in Ahoy. Nog geen kaarten kunnen krijgen? Klik hier om ze nu te bestellen!

More content below the advertising