Hij mag blijven onderzoeken

In tegenstelling tot Piet Paulusma en Rob Geus heeft SBS6-veteraan Alberto Stegeman wél een contractverlenging gekregen en is hij nog tot en met 2020 aan de zender verbonden. 

Nu SBS6 onderdeel is van John de Mol's Talpa Network wil de mediamagnaat de zender wat meer glans geven. Hij wil af van het imago van campingzender en daarom moesten SBS-iconen Piet Paulusma en Rob Geus het veld ruimen. Het gerucht ging dat Alberto Stegeman misschien ook wel in de gevarenzone zat, maar hij hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Talpa heeft bekend gemaakt dat Alberto Stegeman in 2018 een nieuw contract heeft getekend en nog tot en met 2020 programma's maakt voor SBS6. In maart keert de presentator terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland en later dit jaar volgen nieuwe afleveringen van Stegeman op de Bres

Undercover in Nederland is te zien vanaf 3 maart om 21:30 uur op SBS6.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.