Jarenlang hield Albert Verlinde met zijn vileine commentaar Nederland op de hoogte van al het entertainmentnieuws. Even was hij weg, maar in 2019 keert hij terug. Bij John de Mols Talpa. 

Wanneer de 57-jarige presentator weer te zien zal zijn en wat hij precies gaat doen wordt later bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat hij samen met Jan Versteegh een vooravondprogramma, en daarmee een directe concurrent van RTL Boulevard, zal gaan maken voor hoofdzender SBS6. Verlinde in het Algemeen Dagblad: “Ik heb een paar keer nee gezegd toen ik werd gevraagd, maar ik dacht: ik heb er geen zin in. Maar op een gegeven moment ga je het missen. Dan zie je dat Angela de Jong de hele tijd een mening heeft en dan denk ik: die kan toch niet de enige zijn die de hele tijd een mening heeft. Of Johan Derksen. Dan denk ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen.”

“Ik verheug me erop om bij Talpa aan de slag te gaan.” vervolgt hij. “Het is al meer dan twee jaar geleden dat ik na vijftien prachtige jaren wegging bij RTL Boulevard. Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. De mensen, energie en ambitie die ik bij Talpa voel zorgen ervoor dat ik daar bij wil horen om mijn uitgesproken meningen te geven over grote en kleine gebeurtenissen in showbizzland. Jan Versteegh heb ik ontmoet en er is absoluut een klik tussen ons en een energie die perfect past bij onze plannen.”
 
Verlinde blijft naast zijn werkzaamheden voor Talpa Network gewoon aan als algemeen directeur van musicalfabriek Stage Entertainment Nederland.
 
More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.