Source
Foto: SBS/Elvin

Tijdens het Belgische muziekfestival Tomorrowland werd actrice Imanuelle Grives opgepakt met een flinke lading drugs. Volgens haar advocaat was het voor een acteerklus. 

Imanuelle Grives speelde een gevangene in de dramaserie Celblok H en op dit moment zit de actrice/zangeres in een echte gevangenis. Ze werd dit weekend opgepakt tijdens het Belgische dancefestival Tomorrowland omdat ze verschillende soorten hard- en softdrugs bij zich had. Daarna vond de politie nog meer drugs in de Airbnb waar ze verbleef. 

Misverstand

Volgens de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen had de actrice, die recent nog meedeed aan zangshow It Takes 2, meer dan honderd xtc-pillen en meer dan twintig gram cocaïne in bezit. Ook vond de politie een grote lading ketamine en MDMA liggen die alleen voor de verkoop gebruikt konden worden. Volgens haar advocaat is het één groot misverstand. "Ter voorbereiding op een nieuwe rol wilde ze nu weten wat het is om drugs te verkopen."

Article continues after the ad

Voorbereiding

Haar Belgische advocaat Koen Vaneecke wijst er op dat Grives zich altijd goed voorbereidt op een rol. "Zo heeft ze ooit weken op straat geleefd voor een reeks over daklozen." Hij lijkt echter niet te weten dat dit het uitgangspunt van het programma The Homeless Experience was en geen voorbereiding op een rol.

Keizersvrouwen

Over welke acteerklus het gaat, is ook onduidelijk. Haar eerstvolgende rol is in de misdaadserie Keizersvrouwen, daarin speelt Grives de eigenaresse van een high class escort bureau en niet een drugsdealer. Als er echter ooit nog een nieuw seizoen komt van Celblok H, is Imanuelle Grives in ieder geval goed voorbereid. 

More content below the advertising