Anastacia in We Will Rock You

De spectaculaire Queen-musical We Will Rock You is t/m 16 februari te zien in Nederland en als je de kaartjes via ons koopt, krijg je ook nog eens flinke korting!

De rockmusical We Will Rock You, met meer dan twintig hits van Queen, is wereldwijd een groot succes en is tot en met 16 februari nog in Nederland te zien. Het verhaal speelt zich af in een toekomst waar muziek op echte instrumenten is verboden, maar een groepje jongeren komt in opstand en rockt er op los met muziek van de legendarische band Queen.

Article continues after the ad

Superster Anastacia als Killer Queen

Alsof de muziek van Queen nog niet voldoende reden is om direct een kaartje te kopen, is er ook nog een hoofdrol weggelegd voor de Amerikaanse superster Anastacia. Zij speelt de schurk Killer Queen! Je krijgt dus niet alleen een spectaculaire musical te zien, maar ook nog eens een live optreden van deze wereldberoemde zangeres. 

Tickets en tijden

De Queen-musical We Will Rock You wordt uitgevoerd door de Engelstalige cast en is daarom maar even in Nederland te zien. Boek dus snel je kaarten via Veronica Magazine en ontvang tot 50% korting per ticket.

13 december 2019 t/m 12 januari 2020 – World Forum Theater, Den Haag. (Met Anastacia als Killer Queen)
15 januari t/m 19 januari 2020 – MartiniPlaza, Groningen (Met Tia Architto als Killer Queen)
23 januari t/m 26 januari 2020 – Theater Orpheus, Apeldoorn (Met Tia Architto als Killer Queen)
29 januari t/m 2 februari 2020 – Theater Heerlen, Heerlen (Met Tia Architto als Killer Queen)
12 februari t/m 16 februari 2020 – Chasse Theater, Breda (Met Tia Architto als Killer Queen)

More content below the advertising