Source
ANP Foto

Aart Staartjes is niet te spreken over het besluit van de NTR om voor onbepaalde tijd de stekker uit Sesamstraat de trekken. En hij is niet de enige die boos is!

Dit weekend maakte de NTR bekend dat er de komende twee jaar geen nieuwe afleveringen worden gemaakt van Sesamstraat. Voor Aart Staartjes, die in het kinderprogramma de rol van Meneer Aart speelt, is niet te spreken over de manier waarop hij en zijn collega’s zijn behandeld. “Ik heb helemaal niets van de producenten of omroep zelf gehoord, terwijl ik al 38 jaar aan het programma werk. Dat je dan via via te horen moet krijgen dat je niet meer nodig bent, vind ik heel erg”, zo vertelt hij tegenover het ANP.

Article continues after the ad

 

Aart Staartjes heeft dan ook geen goed woord over voor het besluit. “Het is schandalig. Het is een ramp voor het programma. En voor die vele kijkers. Hoe ga je hen dit uitleggen?", vraagt de acteur zich af. Ook 538-dj’s Coen en Sander reageren teleurgesteld op de beslissing van de NTR. Het radioduo startte onlangs nog een handtekeningenactie om Sesamstraat van de ondergang te redden. “Dit kan niet op zo'n manier eindigen. Sesamstraat verdient op zijn minst een slotapplaus.” Op Twitter sprak Coen dan ook de hoop uit dat de handtekeningenactie toch nog het verschil kan maken!

 

More content below the advertising