Zo'n 755.000 mensen zaten gisteren al nagelbijtend aan de buis gekluisterd voor de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4.

Dat maakt Stichting KijkOnderzoek bekend. Al die honderdduizenden mensen zagen hoe Amir na zijn eerste traumahelikopter-shift keiharde klappen kreeg van iemand die vond dat hij niet snel genoeg hulp verleent. Grote vraag is nu: overleeft Amir de zomercliff? 

Article continues after the ad


GTST-zomercliff

Daarnaast konden we allemaal weer genieten van nóg meer drama. Zo vochten Ludo en Janine elkaar zowat de tent uit en zagen we hoe het ging met Daan die intense vechtpartij tussen hem en Rik.
 


GTST-zomerstop

Goed, de reguliere GTST gaat nu dus met zomerstop. Nieuwe afleveringen komen pas weer vanaf 2 september op RTL 4. Niet getreurd: in de zomer kun je namelijk gewoon genieten van een geheel nieuwe verhaallijn exclusief op Instagram Stories

Zo ging het er achter de schermen aan toe tijdens de opnames van de zomercliff:

Backstage bij de GTST zomercliff 2019! 🤩

Backstage vertelt Alkan hoe het was om de heftige scènes in en rondom een helikopter te spelen! 🚁 Ook blikken Lone en Erik terug op het bewogen GTST-seizoen en de grote plottwist die zij zelf ook niet aan zagen komen. Wat vind jij het leukste om te zien in deze backstage? 🎥

Geplaatst door GTST op Donderdag 4 juli 2019


Het nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-seizoen start weer op 2 septemberGTST Stories: Hartsvriendinnen? start op maandag 12 augustus.

More content below the advertising