world of dinos

Dinosaurussen komen tot leven in World of Dino's en deze tentoonstelling is vanaf 21 december te zien in Nederland! Wij geven je vijf redenen waarom je deze Dino Expo niet mag missen.

1. Zie dino's in het echt!

Zolang Jurassic Park geen werkelijkheid wordt, is de kans zo goed als nul dat je ooit een dinosaurus in levende lijve zal zien, maar World of Dinos brengt de uitgestorven reptielen alsnog heel dichtbij. Tijdens de tentoonstelling sta je oog in oog met meer dan tachtig levensechte en bewegende dino's, die zo natuurgetrouw mogelijk zijn nagemaakt. Vergaap je aan de metershoge T-rex, aai een triceratops en overleef een ontmoeting met de dodelijke velociraptor. 

2. Het is heel leerzaam

Na een bezoek aan World of Dinos ben je gelijk een stuk slimmer! De tentoonstelling is namelijk heel erg leerzaam en wetenschappelijk onderbouwd. Je ziet niet alleen dino's van dichtbij, je ontdekt ook hoe ze hebben geleefd en krijgt een beeld van hun leefomgeving. Voor kinderen is er een educatieve speurtocht en er is een speciale bioscoop waar de hele dag door documentaires over dinosaurussen worden vertoond. 

3. Het is een hele exclusieve show

World of Dinos is een internationale expositie die door heel Europa reist. Het is dus geen show die je even ieder weekend kunt bezoeken en dat maakt het een hele exclusieve tentoonstelling, die je echt niet mag missen.

Article continues after the ad

4. Ideaal voor de kerstvakantie

Dit jaar is de show van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 te zien in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch en dat komt mooi overeen met de kerstvakantie. Het is ook een tentoonstelling die geschikt is voor jong en oud, dus de hele familie kan mee op avontuur. 

5. Korting via Veronica Magazine

World of Dinos is een hele leuke tentoonstelling, maar wij snappen ook wel dat het best prijzig kan zijn om met het hele gezin op stap te gaan. Daarom hebben wij een mooie aanbieding. Bestel de tickets via onze website en je krijgt 20% korting per kaart! 

More content below the advertising