Anita Doth haalt keihard uit naar ex-liefje en voormalig 2 Unlimited-collega Ray Slijngaard, die in een magazine toegeeft dat hij ten tijde van hun relatie vreemdging. 

"Ik ben vreemdgegaan in de tijd dat we een relatie met elkaar hadden", zo onthult Ray. "Misschien dat ze dat nu weet, maar toen in ieder geval niet. We waren negentien toen we bekend werden en ineens kwamen groupies op me afgestormd. Ik had geen zin meer in een relatie en wilde gewoon van alle aandacht gaan genieten." Nou, Anita is not amused...

Article continues after the ad


Ray vs. Anita

Anita beschuldigt Ray ervan dat 'ie glashard liegt. "Maar sprak hij nou eens de waarheid dat hij met groupies wilde ballen, maar mij ook maar niet met rust wilde laten en desnoods de deur in trapte als ik niet open deed. Dan ben je dapper. Nu ben je gewoon een droeftoeter." Ook plaatst ze onderin haar bericht de hashtags #minderjarigemeisjes en #metoo. 


2 Unlimited

In 2017 kwam er een einde aan de muzikale samenwerking tussen Ray en Anita - en dus ook aan 2 Unlimited. Er lijkt géén einde te komen aan hun ruzie. Anita denkt namelijk dat Ray haar niet los kan laten. Ze sluit haar boze berichtje af met: "Nog altijd heb je mij nodig om een beetje interessant over te komen."
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjonge wat een slappe ouwehoer blijft t toch. En geen stijl. Maar sprak hij nou eens de waarheid dat hij met groupies wilde ballen maar mij ook maar niet met rust wilde laten....... en desnoods de deur in trapte als ik niet open deed. Dan ben je dapper. Nu ben je gewoon een droeftoeter. Bovendien schrijf je in je eigen sprookjesboek dat ik je volkomen vrij liet omdat ik ook wel zag dat je te slap was om weerstand aan die gratis kittiecats te bieden. @rayslijngaard nog steeds heb je mij nodig om een beetje interessant over te komen. #minderjarigemeisjes #nogtrotsook #metoo #bidjijmaardatikgeenboekschrijf #thismessagewillselfdestuct #00:00 #ohtochniet #ohwel #itsallovertgepressnowanyway

Een bericht gedeeld door Anita Doth (@anitadoth) op

More content below the advertising