Na ruim twee maanden zwoegen om iets noemenswaardig te kunnen vinden, zien we met ingang van het nieuwe tv-seizoen ineens de bomen door het Hilversumse bos niet meer. 

Behulpzaam als ik ben, heb ik de krenten alvast voor je uit de pap gehaald. Of beter gezegd de nootjes van de Magnum Almond, want zowel krenten als pap kunnen me gestolen worden, allebei niet te vreten.

En als we het toch over vreten hebben: onze ouderenomroep komt vanaf deze week met Bak Mee met Max. Hierin gaat Hans Spitsbaard, je weet nog wel, de verre neef van Harry Potter uit seizoen 5 van Heel Holland Bakt die de mooiste en lekkerste creaties tevoorschijn toverde, je helpen om ook voor bakgoochelaar te kunnen spelen. Vanaf 7 september kun je iedere vrijdag op NPO 1 om iets over half één bij Hans terecht voor het bakken van zoete broodjes. En laat daar nou in tegenstelling tot de betekenis van het gezegde, helemaal niks mis mee zijn.

Hans Spitsbaar

Article continues after the ad

Wie een moord zouden doen voor een paar zoete broodjes, zijn waarschijnlijk de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Vanaf donderdag 6 september half negen op RTL 5 kunnen we gaan zien wie de bikkels gaan zijn, of wie het als een lil’ klein verwend nest na een dag of twee voor gezien houden. Op papier zou dit zomaar eens het zwaarste seizoen ooit kunnen worden. Jody Bernal doet namelijk mee. Zijn zomerhit ‘Que Si Que No’ is na een uitgebreide nachtrust en heerlijke maaltijd al niet te verteren, kun je nagaan als je een paar weken nauwelijks gegeten en geslapen hebt. Allemaal leuk en aardig die smerige eetproef, maar ik eet nog liever iedere dag zongebakken apenballen, dan dat ik dat nummer iedere dag in de liveversie voor m’n kiezen te krijg. 

Dan zou ik nog liever meedoen aan het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS dat op 5 september ook weer van start gaat. Zo dachten Jeffrey Wammes, Temptation Island-verleider Joshua (tweede van links), Dewi Pechler en Jeroen Post er blijkbaar ook over. Of ze werden niet gevraagd voor Expeditie Robinson, dat kan ook natuurlijk. Zij gaan in het programma op zoek naar liefde, maar ook spraakmakende airtime om hun carrière weer wat nieuw leven in te blazen. De ventieltjes daarvoor zullen in ieder geval goed zichtbaar zullen we maar denken. 

Ik hoop dat je Magnum Almond ertussen zit. En anders benje in ieder geval voor de krentjes gewaarschuwd!

 

More content below the advertising