Weinig programma’s fijner om te zien dan All You Need is Love.

Er zitten zware verhalen in, maar ook dan wordt er altijd iets gedaan om mensen bij elkaar te brengen, de situatie beter te maken. Uiteindelijk is er altijd een happy end. Het is een beetje als kijken naar je favoriete voetbalclub waarbij iedere kans een goal is. Dat valt in het geval van mijn cluppie Feyenoord een beetje tegen, maar het gaat om het idee.

Wat dat betreft is het erg prettig dat we de komende zaterdagavonden rond de klok van acht uur weer naar RTL 4 kunnen zappen om overladen te worden met bakken vol liefde. Niks beter dan dat je na het 19:30 journaal, als je even helemaal klaar bent met alle negativiteit in de wereld, All You Need Is Love kunt kijken, om het vertrouwen in de wereld enigszins terug te vinden. Van liefde en blije mensen kun je immers bijna geen genoeg krijgen.

En dat moet precies zijn geweest wat ze bij Eyeworks/Talpa gedacht hebben, want de komende maanden kunt u niet alleen uitkijken naar het nieuwe seizoen en de All You Need Kerstspecial, maar komt er ook een All You Need Is Love-film in de bioscoop. Lekker met zoute popcorn en Cola Zero, zullen we maar denken.

Article continues after the ad

Maar mocht u daarna nog steeds trek hebben: er is nog meer. Er komt namelijk ook nog een – tromgeroffel - All You Need Is Love-bordspel op de markt!

Ik hoop alleen niet dat er straks in het programma constant reclame gemaakt gaat worden voor dit leuke kerstcadeau. Dat Robert aankomt bij dat hutje in de binnenlanden van Bali om die verliefde backpacker naar z’n geliefde te brengen en dat ze op dat moment stomtoevallig met haar familie een potje All You Need Is Love bordspel aan het spelen is. Alhoewel, het zou wel een aardige reclame zijn misschien. Dat de twee tortelduifjes elkaar een jaar niet gezien hebben, maar dat ze Robert en de backpacker even een uurtje buiten laat wachten om eerst het spelletje af te maken.

Je zou zeggen dat de All You Need Is Love- koek nu wel een beetje op is. Fuck, ik ben bang dat ik ze daarmee op een idee heb gebracht!

More content below the advertising