Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.
Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.

Speciaal voor alle lezers van Veronica Magazine heeft Disneyland® Paris een feestelijk 3-daags arrangement samengesteld. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019 geniet je van een magische reis naar de plek waar sprookjes werkelijkheid worden.   

Alleen voor Veronica Magazine-lezers opent het Walt Disney Studios® Park zaterdag 2 februari ‘s avonds, na sluitingstijd, haar poorten. Zo kun je supersnel de meest populaire attracties in, zoals Cars Quatre Rouces Rallye, Ratatouille The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Extra bijzonder is dat heel veel Disney figuren inclusief Frozen-zusjes Anna en Elsa aanwezig zijn voor een meet & greet en een fotomoment.

Arrangement

- 2 overnachtingen in een Disney Hotel naar keuze
- Inclusief ontbijt in het hotel of ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch
- 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney Parken (Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park)
- Toegang tot de exclusieve avondopening van het Walt Disney Studios Park op zaterdag

Tarief arrangement: voor volwassenen vanaf € 195 en voor kinderen vanaf € 119 (3 t/m 11 jaar).

Bus

Het is mogelijk om in plaats van eigen vervoer een busarrangement te boeken (alleen niet van toepassing bij het boeken van de Davy Crockett Ranch). Tarief arrangement: volwassenen € 49 p.p. en kinderen € 29 p.p. (3 t/m 11 jaar).

Boeken

Wil je dit unieke arrangement boeken? Ga voor meer informatie naar oad.nl/veronica. Wil je meer dan één kamer boeken, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het call center op 0547-201537.

Sneak preview van het evenement

Het Veronica Magazine Disney Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na de 2-0 overwinning op Frankrijk is Nederland weer een stapje dichterbij een plek in de finaleronde van de Nations League. Nu hoeft er alleen nog afgerekend te worden met Duitsland. 

Voor het Duitse elftal is er weinig te winnen. Met de minste punten in de poule weten ze nu al dat ze gaan degraderen naar Divisie B. Nederland is daarentegen een stapje dichterbij om groepswinnaar van Divisie A te worden. Oranje moet daarvoor Duitsland verslaan of gelijk spelen. Als groepswinnaar krijgt Nederland een plekje in het eindtoernooi tegen de andere winnaars en wie deze wedstrijden wint, krijgt automatisch een plekje op het Europees Kampioenschap.

De voorbeschouwing van de Nations League: Duitsland - Nederland start om 20:10 uur en de wedstrijd begint om 20:45 uur op NPO 3.

Ben je nieuwsgierig naar alles wat de bewoners van Meerdijk deze week gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

Maandag

Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

Dinsdag

Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

Woensdag

Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke komt tot het besef dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

Donderdag

Maria komt haar zoon Rik opzoeken, maar schrikt als ze oog in oog staat met iemand uit haar verleden. Aysen en Ludo smeden een plan waarbij ze allebei wat te winnen hebben. Janine schrikt als Marieke een belangrijke afspraak is vergeten.

Vrijdag

Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

Goede tijden, slechte tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.