Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.
Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.

Speciaal voor alle lezers van Veronica Magazine heeft Disneyland® Paris een feestelijk 3-daags arrangement samengesteld. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019 geniet je van een magische reis naar de plek waar sprookjes werkelijkheid worden.   

Alleen voor Veronica Magazine-lezers opent het Walt Disney Studios® Park zaterdag 2 februari ‘s avonds, na sluitingstijd, haar poorten. Zo kun je supersnel de meest populaire attracties in, zoals Cars Quatre Rouces Rallye, Ratatouille The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Extra bijzonder is dat heel veel Disney figuren inclusief Frozen-zusjes Anna en Elsa aanwezig zijn voor een meet & greet en een fotomoment.

Arrangement

- 2 overnachtingen in een Disney Hotel naar keuze
- Inclusief ontbijt in het hotel of ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch
- 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney Parken (Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park)
- Toegang tot de exclusieve avondopening van het Walt Disney Studios Park op zaterdag

Tarief arrangement: voor volwassenen vanaf € 195 en voor kinderen vanaf € 119 (3 t/m 11 jaar).

Bus

Het is mogelijk om in plaats van eigen vervoer een busarrangement te boeken (alleen niet van toepassing bij het boeken van de Davy Crockett Ranch). Tarief arrangement: volwassenen € 49 p.p. en kinderen € 29 p.p. (3 t/m 11 jaar).

Boeken

Wil je dit unieke arrangement boeken? Ga voor meer informatie naar oad.nl/veronica. Wil je meer dan één kamer boeken, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het call center op 0547-201537.

Sneak preview van het evenement

Het Veronica Magazine Disney Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

De 12 van Oldenheim hield meer dan een miljoen kijkers in de ban en ook al was het verhaal klaar na twaalf afleveringen, de spannende serie gaat gewoon door met een nieuw seizoen. 

Het was nooit de bedoeling dat De 12 van Oldenheim een tweede seizoen zou krijgen, maar het was zo een groot succes dat RTL wel gek zou zijn om niet door te gaan met de thrillerserie. Dat zorgde wel voor een klein probleempje. Het verhaal had namelijk een duidelijk begin en eind. In de eerste aflevering verdween een meisje en in de laatste aflevering werd uitgelegd wat er allemaal gebeurde. 

Deze maand starten de opnames van het tweede seizoen en dit wordt een compleet nieuw verhaal. In De 12 van Schouwendam gaat het plaatsje Schouwendam gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken?

De cast is in dit tweede seizoen ook helemaal anders. De hoofdrollen zijn voor Gijs Naber (Judas), Carine Crutzen (De zaak Menten) en Huub Stapel (Flikken Rotterdam). Ook Benja Bruijning (De mannen van dokter Anne), Fockeline Ouwekerk (Moordvrouw) en Meral Polat (De Luizenmoeder) hebben ook een rolletje in de serie.

De 12 van Schouwendam is dit najaar te zien bij Videoland en begin 2020 bij RTL4.

Spectaculair en stoer

Wanted had gemakkelijk een kloon kunnen worden van The Matrix, maar in handen van regisseur Bekmambetov is het een spektakelfilm met Angelina Jolie op haar stoerst. 

Wes is een ongelooflijke loser die op een dag wordt benaderd door de stoere Fox. Zij vertelt hem dat Wes' verdwenen vader lid was van een verbond van moordenaars. Wes heeft dezelfde bijzondere talenten en met de hulp van Fox ontwikkelt hij zijn bliksemsnelle reflexen en fenomenale behendigheid. Wanneer hij uitgroeit tot een getalenteerde killer ontdekt hij dat zijn collega's gevaarlijker zijn dan gedacht. 

Na The Matrix waren slow motion vuurgevechten opeens helemaal hot. Talloze films kopieerden de actie, maar niemand slaagde erin de sciencefictionklassieker te evenaren. Wanted is de uitzondering. Het simpele verhaal is een prima kapstok voor een bak overdonderende actie en spectaculaire special effects. Pluspunt: Angelina Jolie heeft er nog nooit zo stoer bijgelopen als in deze actiefilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.