Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.
Ontmoet Anna & Elsa van Frozen en nog veel meer Disney figuren.

Speciaal voor alle lezers van Veronica Magazine heeft Disneyland® Paris een feestelijk 3-daags arrangement samengesteld. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019 geniet je van een magische reis naar de plek waar sprookjes werkelijkheid worden.   

Alleen voor Veronica Magazine-lezers opent het Walt Disney Studios® Park zaterdag 2 februari ‘s avonds, na sluitingstijd, haar poorten. Zo kun je supersnel de meest populaire attracties in, zoals Cars Quatre Rouces Rallye, Ratatouille The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Extra bijzonder is dat heel veel Disney figuren inclusief Frozen-zusjes Anna en Elsa aanwezig zijn voor een meet & greet en een fotomoment.

Arrangement

- 2 overnachtingen in een Disney Hotel naar keuze
- Inclusief ontbijt in het hotel of ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch
- 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney Parken (Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park)
- Toegang tot de exclusieve avondopening van het Walt Disney Studios Park op zaterdag

Tarief arrangement: voor volwassenen vanaf € 195 en voor kinderen vanaf € 119 (3 t/m 11 jaar).

Bus

Het is mogelijk om in plaats van eigen vervoer een busarrangement te boeken (alleen niet van toepassing bij het boeken van de Davy Crockett Ranch). Tarief arrangement: volwassenen € 49 p.p. en kinderen € 29 p.p. (3 t/m 11 jaar).

Boeken

Wil je dit unieke arrangement boeken? Ga voor meer informatie naar oad.nl/veronica. Wil je meer dan één kamer boeken, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het call center op 0547-201537.

Sneak preview van het evenement

Het Veronica Magazine Disney Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag