Volgende maand gaat Undercover van start op Netflix. Met deze eerste trailer kom je alvast in de stemming voor deze spannende misdaadserie van eigen bodem!

In Undercover waant de xtc-producent Ferry Bouman zich onaantastbaar. Om deze sluwe onderwereldbaas achter tralies te krijgen, zullen de Nederlandse en de Belgische opsporingsdiensten de krachten moeten bundelen. Ze sturen de twee beste undercoveragenten als echtpaar naar de camping van Bouman om contact te leggen. Maar hun doelwit is een stuk slimmer en onberekenbaarder dan het undercoverduo kon vermoeden!

Article continues after the ad

 

Afgaande op de eerste trailer doet deze Vlaams-Nederlandse misdaadserie niet onder voor de concurrentie. Er staat in ieder geval genoeg talent voor de camera. Zo worden de undercoveragenten gespeeld door Anna Drijver (De Co-Assistent) en Tom Waes. Deze Belgische alleskunner ken je misschien van zijn geweldige reisprogramma Reizen Waes. Voeg daarbij Gouden Kalf-winnaar Frank Lammers (Michiel de Ruyter) als de meedogenloze drugsbaron, en je hebt een serie waar misdaadfans hun vingers bij zullen aflikken!

Undercover is vanaf 3 mei te zien op Netflix.

More content below the advertising