Pink Project

We hebben er een nieuw muziekfestival bij! Tijdens Popfestival ODE spelen de beste tribute bands de allergrootste wereldhits van de afgelopen 50 jaar.

Op 21 maart vindt de allereerste editie plaats van Popfestival ODE. Op drie verschillende podia in Rotterdam Ahoy wordt er een eerbetoon gebracht aan de populairste bands van de afgelopen 50 jaar. De beste tribute bands, zoals The Cavern Beatles (the Beatles), The Vipers (Queen), The Pink Project (Pink Floyd) en Abba Fever (ABBA) geven je het gevoel alsof je een reis door de tijd maakt.

50 jaar popmuziek

Tussen de optredens door is er nog voldoende te beleven tijdens Popfestival ODE. Je kunt genieten van hits uit de 60's, 70's en 80's tijdens de silent disco, er is een foto-expositie over 50 jaar popmuziek, een speciale bioscoop waar je muziekdocumentaires kunt bekijken en als je je muziekkennis wilt testen, is er ook een popquiz.

Tickets

Popfestival ODE vindt plaats op 21 maart in Rotterdam Ahoy en de line-up kun je vinden op de website van het festival. Een ticket kost €54,95 en de kaartjes kun je kopen via onze website. Als je nu al boekt, krijg je er een gratis parkeerkaart bij.

Article continues after the ad

 

 

More content below the advertising