Met verschillende gouden platen en nunmer 1-hits, mag Lil Kleine zich vanaf vandaag de nieuwe coach van The Voice of Holland noemen!

Het wordt geen makkelijke strijd dit jaar. Door de komst van de succesvolle rapper, die pas met het nummer Verleden Tijd nog het Nederlandse Spotify-record voor de meeste streams in 24 uur verbrak, heeft Ali B er een geduchte concurrent bij. Anouk, de winnende coach van vorig jaar, wil niets liever dan de titel opnieuw in de wacht slepen. En dan is er ook nog Waylon, die twee jaar geleden de prijs binnenharkte, en nu alles op alles zet om dit weer voor elkaar te krijgen. Dat belooft een gezellige boel te worden…

Komt je buurman nou ook elke vrijdagavond zeuren dat je te hard meezingt? Dit keer heb je een goed excuus: The Voice en Vodafone gaan samen op zoek naar The Voice Family. In deze wedstrijd kun je samen met je familie, vrienden of collega’s een filmpje insturen waarin jullie zingen als nachtegaaltjes. De coaches bekijken alle filmpjes en als jullie goed genoeg zijn, pak je een momentje of fame op de website én in de RedRoom app. Wie wil dat nou niet?!

The Voice of Holland is vanaf vanavond elke vrijdag te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising