In Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen weer slapen bij BN'ers en ze sluit het seizoen af met een groot feest in de Ziggo Dome, waar jij bij kunt zijn!

Chantal Janzen is het gezicht van Chantal blijft slapen, maar het programma is eigendom van John de Mol en om die reden komt er geen nieuw seizoen op RTL 4. Daarom geeft Chantal een hele nieuwe draai aan het programma. In Chantals Pyjama Party gaat ze weer overnachten bij BN'ers, maar maakt ze er een heel eigen logeerfeestje van. 

Ziggo Dome

Het feest beperkt zich niet tot de slaapkamers van bekend Nederland. Op 16 november geeft Chantal een grote pyjama party in de Ziggo Dome. Chantal: "Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt." Op een gigantisch bed midden in zaal ontvangt ze haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand.

Article continues after the ad

Pyjama

Om mee te feesten, moet je een pyjama aantrekken, maar als je die niet hebt, kun je er eentje kopen via Chantals website. De opbrengt van de verkochte pyjama's gaat naar Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Op zaterdag 16 november vindt Chantals Pyjama Party plaats om 20:00 uur in de Ziggo Dome. Kaarten kun je kopen via de website.

More content below the advertising