Source
ANP Foto

Oude tijden herleven: Caroline Tensen maakt een comeback op RTL met niet één, niet twee, maar drie van haar populairste programma’s!

Wie binnenkort naar RTL zapt, kan zich wel eens in de jaren 90 wanen. Caroline Tensen keert namelijk terug naar de zender waar ze eind vorige eeuw doorbrak als presentatrice. Maar niet alleen de presentatrice keert terug naar haar wortels. Haar comeback luidt namelijk ook de terugkeer in van de programma’s die haar op de kaart hebben gezet: Het Spijt Me en Wie Ben Ik?.

Article continues after the ad

Ruzie

In Het spijt me gaat Caroline Tensen langs bij mensen die een langlopende ruzie wilde bijleggen. Wie Ben Ik? was een spelshow met André van Duin en Ron Brandsteder. Volgens RTL Boulevard is dit duo nog niet benaderd voor de doorstart van deze spelklassieker.

Tensen gaat echter niet alleen maar haar oude successen afstoffen. Zij zal ook regelmatig aanschuiven bij RTL Boulevard. Maar haar belangrijkste power move: haar populaire kennisquiz Eén tegen 100 verhuist mee van de AVROTROS naar RTL. Kortom, La Tensen is terug en gaat voorlopig nergens heen!

More content below the advertising