De Wereld Draait Door

- Freek Vonk (foto). De nieuwe reeks Freek in het wild start op 12 november en eind december staat hij met Freek in het hol van de leeuw in de AFAS. En daar zoekt hij nog jonge assistenten voor. Vanavond neemt hij er alvast vier mee!

- Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. Özcan Akyol is groot fan van dichter Lévi Weemoedt en stelde ter gelegenheid van Weemoedts 70e verjaardag een bloemlezing samen: ‘Pessimisme kun je leren!’. 

Article continues after the ad

- Tafeldame: Dieuwertje Blok

RTL Late Night

- Diggy Dex, Anita Witzier en Joris Linssen. Op 2 november is het Allerzielen en Joris Linssen en Anita Witzier zullen vanaf begraafplaats en crematorium Westerveld in Driehuis het programma Voor wie steek jij een kaarsje op? presenteren

- Lia van Beekhoven. Het Engelse koningshuis heeft vandaag koning Willem-Alexander en koningin Máxima op staatsbezoek. Groot-Brittannië-correspondent Lia van Bekhoven volgt het staatsbezoek op de voet en praat ons vanavond bij.

- Nagaina Zimmerman en Jeroen Yousfi.  Nagaina Zimmerman belt naar een radioshow en geeft antwoord op de vraag wat zij met een miljoen zou doen: het graf van haar vader bezoeken. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Pauw

- Wibi Soerjadi en Ad Visser. Ad Visser (Queen speelde hun eerste hit bij TopPop) en Queen-superfan en pianist Wibi Soerjadi keken de film Bohemian Rhapsody en vertellen er vanavond over aan tafel.

More content below the advertising