De Wereld Draait Door

- Nabeschouwing: klassieker Feyenoord – Ajax. Na de winst van Feyenoord in de klassieker tegen kampioenskandidaat Ajax, siddert Rotterdam nog even na. Frank Stout, Sinclair Bischop en Dennis van Eersel, drie sportverslaggevers van RTV Rijnmond, vertellen over de wedstrijd.

- Toneelstuk #niksteverbergen - De Verleiders. George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte, Victor Löw en Pierre Bokma, beter bekend als De Verlieders, vertellen over hun nieuwste theatervoorstelling. 

Article continues after the ad

- Britt Dekker en Anky van Grunsven over de paardensport. We kennen Britt Dekker voornamelijk als televisiepersoonlijkheid, maar eigenlijk is haar grote droom om dressuurkampioen te worden. Anky van Grunsven is haar grote voorbeeld, de Olympische Spelen zijn het einddoel.

- Tafeldame: Romana Vrede

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Evi Hanssen (foto). In een vierdelige documentaireserie duikt Evi Hanssen in de wereld van sexting, grooming, sextortion en catfishing.

- Govert Schilling. Op 6,4 miljard kilometer afstand van de aarde heeft ruimtesonde New Horizons foto's gemaakt van ijsklomp Ultima Thule. Ruimtevaartjournalist Govert Schilling vertelt waarom de foto's zo bijzonder zijn en wat de ijsklomp ons kan leren over het ontstaan van planeten.

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met de kijker in De Week van Fien.

 

Jinek

- Tommy Wieringa schreef een verhalenbundel over zijn moeder en inspiratiebron.

- Minister Sigrid Kaag over de campagne die ondernemers voorbereidt op de Brexit

More content below the advertising