De Wereld Draait Door

- Sinds september vorig jaar is Clarence Seedorf bondscoach van Kameroen, alwaar hij zich probeert te plaatsen voor de Afrika Cup. Clarence is nog maar zelden in Nederland, maar vanavond zit hij aan tafel.

- Het boekenpanel staat weer te popelen om te vertellen welke boeken niet gemist mogen worden en wat het absolute Boek van de Maand is.

Article continues after the ad

- Komende maand zingt André Hazes (foto) voor de zevende keer zijn vaders nummers tijdens Holland Zingt Hazes. Hazes schuift aan om zijn drie favoriete nummers van zijn vader met de kijker te delen. Als afsluiter speelt hij één van zijn eigen nummers: Verslaafd aan jou

- Tafeldame: Halina Reijn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Komiek Jandino Asporaat heeft grote dromen, hij wil behalve uitverkochte Nederlandse zalen ook de rest van de wereld met zijn humor veroveren.

- Rapper Kraantje Pappie, dj Sam Feldt en zangeres Maan zullen op Bevrijdingsdag per defensiehelikopter reizen naar bevrijdingsfestivals in het land om daar op te treden.

John de Wolf gaat vijftig werkzoekenden voor een periode van vier maanden helpen met hun conditie. Doel is dat ze na deze periode helemaal klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

- Wetenschapsjournalist Diederik Jekel struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar op dinsdag uitgebreid verslag van. 

 

Jinek

- Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Pieter-Jaap Aalbersberg over dreiging in Nederland. 

- Zeiler Mark Slats deed mee aan de zwaarste non-stop solowedstrijd rond de wereld.

More content below the advertising